Behandling af persondata. Det er Gitte hos Art-By-Sandberg.dk som behandler aller persondata, som sendes via kontakten pr. mail. Oplysningerne opbevares i webmail hos uno euro og opbevares sikkert. 

Personoplysninger bliver slettet efter ønske, gældende lovgivning eller når det skønnes unødvendigt at opbevarer oplysningerne.

Der er indgået databehandleraftale med UnoEuro og mail sendes og modtages også via UnoEuro.

Kunder underrettes i forbindelse med eventuelt brud på sikkerheden. Hvis evt. data er berørt vil du få besked i løbet af 72 timer.

Facebook: Vi og facebook indsamler og behandler personoplysninger når du besøger virksomhedens facebook sider. Formålet med behandlingen er at kunne markedsfører os over for potientielle kunder, bevarer henvendelser m.v

Den konkrete facebook side administreret af Art-By-Sandberg er:

www.facebook.com/art-by-sandberg/

Jeg følger datatilsynets gældende retningslinjer omkring det delte dataansvar og tilstræber mig at sikre at de besøgende på min facebook side får information om persondata. 

Katagorier af personoplysninger. Der indsamles kontaktoplysninger i form af navn og e-mail oplysninger.De personoplysninger der afgives vil ikke bliver videregivet uden for virksomheden.

Opbevaring af personoplysninger. Da de personoplysninger der afgives på facebook sider afgives af personen selv på min offentlig tilgængelig side, vil oplysningerne i udgangspunktet ligge på siden så længe den eksistere.

 

Bemærk. Hvis du ikke ønsker at dine oplysninger behandles, bedes du undlade at besøge min facebook side, da det på nuværende tidspunkt ikke er muligt at ændre på facebook indstillinger for opsamling af data.

 

Læs mere om datatilsynet her